Sleva

Pánské cyklo kraťasy a kalhoty Craft ADV ENDUR černé

1 739 
Běžná cena : 2 650 
Získejte 2% z nákupu zpět! Více info
ks
-35%

Pánské cyklo kraťasy a kalhoty Craft ADV ENDUR jsou vybaveny vložkou C2 pro náročné cyklisty. Maximální pohodlí při jízdě zaručuje ergonomický střih a anatomické rozmístění plochých švů. Nohavice jsou zakončené jemným silikonovým potiskem z vnitřní strany, takže se nohavice nevyhrnují. Šle jsou také ergonomicky střižené, vyrobené z prodyšného materiálu Cool Mesh Superlight. Již zmíněná cyklistická vložka C2 je elastická, jednodílná, bezešvá, antibakteriální a je tvarovaná speciálně pro mužské tělo. Kraťasy mají certifikát nejvyšší kvality OEKO-TEX®.

VÝHODY:

  • maximální pohodlí
  • ergonomický a anatomický střih
  • ploché švy
  • cyklistická vložka C2
  • pro náročné cyklisty
  • certifikát nejvyšší kvality
Značka:
Kód výrobce:
1910523-999900
Pohlaví:
Materiál:
spodní část - 78% recyklovaný polyamid / 22% elastan; vrchní část - 95% polyester / 5% elastan; šle - 81% polyester / 19% elastan
Hmotnost:
180 g
OEKO-TEX®

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® je registrovaná ochranná známka pro textilní a kožedělné závody, která vznikla už v roce 1992. Tento certifikát označuje výrobky firem, jenž zohledňují environmentální a sociální témata, jako je spravedlivá odměna za práci a férové pracovní podmínky. Pokud má oblečení tuto známku, je garantována kvalita a nezávadnost.

Celý popis >
Cool Mesh Superlight

Cool Mesh Superlight

Materiál Cool Mesh Superlight se využívá u funkčního oblečení, jenž se používá při těch největších vedrech. Je totiž schopné efektivně transportovat pot od těla na povrch oblečení, kde se vypaří a udrží tak tělo v suchu a optimální teplotě i při extrémní zátěži a teplotách nad 30°C.

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?