Recenze běžeckých bot PUMA DEVIATE NITRO 2

Délka čtení: 1,30 min | Autor: David

Je to tady! Puma se do toho opravdu obula a je tu další pecka v podobě druhé řady běžeckých bot Deviate Nitro 2. Pojďme se tedy podívat, čím nás ohromí.

Musím říct, že když se mi dostaly poprvé do ruky, tak jsem je hned ze zvědavosti musel obout. A řekl jsem si WOW, tak ty musím jít hned ven proběhnout. A nelitoval jsem!

Svršek mi od prvních metrů krásně obepíná nohu přes celou část chodidla, a to i s pomocí technologie PWRTAPE, která poskytuje cílené zpevnění a podporu chodidla v botě při běhu. Nachází se na vnitřní straně svršku.

Co musím ještě vyzdvihnout je tenký, ale zároveň dobře polstrovaný jazyk, který stahují ploché a zároveň pružné tkaničky a já se tak nemusím bát, že se mi při běhu rozvážou. Co se týče odpružení v mezipodešvi, tak to je za mě dokonale sladěné od paty až po přední část boty. NITRO ELITE pěna prostě odvádí skvělou práci a já si běh opravdu užívám.

Do toho všeho je tu ještě pomocník v mezipodešvi, který nohu žene kupředu díky integrované desce PWRPLATE, která ale není celokarbonová, ale měla by být ze 70 % karbonová a 30 % polyuretanu. Což je vlastně výhodou, protože bota není tak tuhá, ale je naopak pružnější a tím pádem osloví větší spektrum běžců.

A jak je na tom podrážka? Skvěle! Tohle je prostě něco, čemu se říká PUMAGRIP. Cítím se jako přilepený k silnici, jak parádně drží na suchém i mokrém povrchu. A když vytrhnete sluchátka z uší, slyšíte, jak při došlapu boty "mlaskají".

Z bot prostě cítím neskutečnou energii v každém kroku, jako bych byl šelma, kterou prostě s těmito technologiemi nemůžeš zastavit! 😀

Recenze PUMA DEVIATE NITRO 2

Hodnocení 10 / 10

Výhody:

(+) svršek

(+) ploché pružné tkaničky

(+) skvělé tlumení NITRO ELITE

(+) energie do každého kroku

(+) přilnavost PUMAGRIP

(+) integrovaná PWRPLATE deska

 

Nevýhody:

žádné 

Recenze běžeckých bot Puma Forever Run Nitro 2
Recenze běžeckých bot Puma Forever Run Nitro 1
Recenze běžeckých bot Puma Forever Run Nitro 3