Puma

RUN EVERYDAY

Zhodnocení běžeckých bot z balíčku RUN EVERYDAY od značky Puma

DEVIATE NITRO 2, VELOCITY NITRO 3 a MAGNIFY NITRO 2

Běhání je jednou z nejoblíbenějších forem cvičení a každý běžec ví, jak důležité je mít kvalitní běžecké boty. V tomto článku se podíváme na tři modely běžeckých bot značky Puma – DEVIATE NITRO 2, VELOCITY NITRO 3 a MAGNIFY NITRO 2. Každý z těchto modelů nabízí specifické vlastnosti, které mohou vyhovovat různým typům běžců a běžeckým stylům.

 

 NAKUPOVAT 

DEVIATE NITRO 2

Design a konstrukce 

DEVIATE NITRO 2 je navržen pro výkonnostní běžce hledající maximální podporu a tlumení. Bota využívá technologii NITRO Foam, která poskytuje výjimečnou měkkost a návratnost energie. Kromě toho je zde karbonová deska INNOPLATE, která zvyšuje efektivitu běhu tím, že pomáhá přenosu energie z každého kroku.

Pohodlí a výkon 

Jedním z hlavních rysů DEVIATE NITRO 2 je jeho pohodlí. Bota je lehká a nabízí vynikající ventilaci díky prodyšnému svršku z inženýrské síťoviny. Karbonová deska INNOPLATE přidává na stabilitě a dynamice, což činí tento model ideálním pro dlouhé tréninky i závody.

Celkové zhodnocení

DEVIATE NITRO 2 je ideální volbou pro běžce, kteří hledají kombinaci lehkosti, pohodlí a maximálního výkonu. Je skvělá pro rychlostní tréninky a závody, kde každá vteřina hraje roli.

VELOCITY NITRO 3

Design a konstrukce 

VELOCITY NITRO 3 je univerzální běžecká bota, která kombinuje pohodlí a výkon. Je vybavena stejnou NITRO Foam technologií pro optimální tlumení a pružnost. Svršek boty je z prodyšné síťoviny, která zajišťuje komfortní nošení během dlouhých běhů.

Pohodlí a výkon 

Díky své univerzálnosti je VELOCITY NITRO 3 vhodná pro různé typy běhů – od krátkých a rychlých tréninků po dlouhé vytrvalostní běhy. Boty poskytují dostatečnou podporu a stabilitu, což pomáhá předcházet úrazům. Díky svému designu je bota také velmi odolná.

Celkové zhodnocení

VELOCITY NITRO 3 je skvělou volbou pro běžce, kteří hledají spolehlivou a univerzální botu pro různé typy běhů. Nabízí vynikající kombinaci pohodlí, podpory a výkonu.

MAGNIFY NITRO 2

Design a konstrukce 

MAGNIFY NITRO 2 je navržena s důrazem na maximální pohodlí a tlumení. Tento model využívá silnější vrstvu NITRO Foam, což poskytuje ještě více pohodlí a tlumení než předchozí modely. Svršek boty je také z prodyšné síťoviny, což zajišťuje dobré větrání a pohodlí i během delších běhů.

 

Pohodlí a výkon 

MAGNIFY NITRO 2 je ideální pro běžce, kteří preferují maximální komfort. Díky silnějšímu tlumení je bota vhodná pro delší tréninky a vytrvalostní běhy. Nabízí vynikající stabilitu a podporu, což je důležité pro prevenci zranění.

Celkové zhodnocení

MAGNIFY NITRO 2 je perfektní volbou pro běžce hledající maximální pohodlí a podporu během svých tréninků. Je ideální pro dlouhé běhy a tréninky, kde je kladen důraz na tlumení a stabilitu.

 

Závěrečné zhodnocení 💡

Všechny tři modely – DEVIATE NITRO 2, VELOCITY NITRO 3 a MAGNIFY NITRO 2 – nabízejí výjimečnou kvalitu a výkon, každý se svými specifickými výhodami. DEVIATE NITRO 2 je ideální pro výkonnostní běžce, VELOCITY NITRO 3 nabízí univerzálnost a MAGNIFY NITRO 2 klade důraz na maximální pohodlí. Výběr správného modelu závisí na vašich individuálních potřebách a preferencích. Bez ohledu na to, pro který model se rozhodnete, s běžeckými botami Puma budete mít jistotu kvality a výkonu.