1722

Znovu otevření prodejny dne 10. května 2021! 

Vážení zákazníci, s radostí můžeme oznámit, že již přišlo tolik očekávané rozvolňování, a proto se můžete těšit na otevření naší prodejny AD Sport Zlín!

Už brzy, dne 10.05.21, Vás přivítáme na naší prodejně s novým konceptem. Těšit se můžete na nový SHOP IN SHOP značky Under Armour, kde najdete exkluzivní kolekci The Project Rock. 
Vylepšená je i botová stěna, která je momentálně ještě více intuitivní. Díky novému grafickému zpracování na pozadí stěny se budete lépe orientovat při výběru obuvi.
A neposlední řádě musíme zmínit, že v zadní části našeho obchodu nově také naleznete sekci se zbožím na volný čas a trénink.

Jistě Vás také potěší, že si všechny produkty můžete vyzkoušet bez omezení.

 

Dále prosím respektujte i vy následující nařízení:

  • Prosíme o dodržování nošení respirátorů na naší prodejně. Ten si prosím nasaďte již před vstupem do prodejny a dbejte prosím na správné nasazení.
  • Na prodejně je připravena dezinfekci, a to jak u vstupu, tak u míst určených pro zkoušení.
  • Dále také platí, že může být pouze 1 osoba na 15 m² . Na naší prodejně se tedy může nacházet až 8 lidí. V případě, že by byl limit překročen budete informování a bude potřeba chvilku počkat.
  • Nařízeny jsou také  2metrové rozestupy, proto prosíme o dodržování. Personál se Vám vždy pokusí vytyčit osobní prostor na zkoušení a zajistit Vám všechny Vaše potřeby.

Díky rozvolnění nařízení je opět v provozu i naše diagnostika Footscan. Rezervujte si svůj termín ještě dnes!

 REZERVACE 

Vzhledem k velkému vytížení naší prodejny Vás žádáme o závaznou rezervaci termínu. Bez předchozí rezervace nemusí být Vašemu požadavku vyhověno. 
Termíny pro rezervaci najdete v rezervačním formuláři.